fbpx
EuroCompany99 logo

Osnovna škola Ilići u posjeti našem proizvodnom pogonu u Ljubuškom

Posjet Škola Ilići_EC99

s velikom radošću smo u našem proizvodnom pogonu u Ljubuškom dočekali učenike i nastavnike Osnovne škole Ilići.

Tijekom posjete, učenici su imali jedinstvenu priliku da se upoznaju s procesom proizvodnje i pakiranja orašastih plodova, suhog voća, sjemenki i mahunarki , te su saznali i o važnosti zdravog načina života i prehrane .

Osim informacija o tome kako se proizvode i pakiraju naši proizvodi , učenici su imali priliku saznati više o zdravoj prehrani i  važnosti uravnotežene prehrane bogate voćem, orašastim plodovima  i cjelovitom žitaricama, te o značaju redovite tjelesne aktivnosti za održavanje zdravlja.

Zaposlenici su istaknuli da je zdravlje najvažniji resurs i da je potrebno brinuti o njemu od najranije dobi. Također su naglasili da se zdrave navike usvajaju u djetinjstvu i da one utječu na naše zdravlje tijekom cijelog života.

Na kraju posjete, učenici su dobili poklon paketiće kao uspomenu na ovaj dan kao i nadamo se usvojene navike  o važnosti  zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti koju će nastaviti prakticirati i ubuduće .

Bilo nam je veliko zadovoljstvo ugostiti učenike i nastavnike Osnovne škole Ilići i nadamo se da su uživali u posjeti našem pogonu. Vjerujemo da im je ovo iskustvo pomoglo da bolje razumiju proces proizvodnje i da su stekli nova znanja o zdravoj prehrani i bitnosti iste .

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Posljednje novosti

Vrtić iz Mostara u posjeti našem proizvodnom pogonu u Ljubuškom

Dodjela nagrada: Završetak nagradne igre u BiH “EuroCompany 25 godina s vama”

EuroCompany99 na PLMA sajmu Amsterdam 2024

EuroCompany organizira u BiH veliku Nagradnu Igru

NOVO U ASORTIMANU : SUHA SMOKVA NATURAL 250 g

Uberi dobre vijesti na vrijeme!

Budi u tijeku sa svim novostima i posebnim ponudama.

    Kako vam možemo pomoći?