fbpx
EuroCompany99 logo

Posao i karijera​

Naš uspjeh su naši zadovoljni zaposlenici kojima unutar EuroCompany99 obitelji nastojimo pružiti dobre uvjete rada i poslovno okruženje uz konstantne mogućnosti razvoja i napredovanja.

Postanite dio našeg tima!

Uspjehu naše tvrtke zasigurno najviše doprinose naši zaposlenici, stoga pri odabiru kadrova i zapošljavanju brinemo da to budu visoko motivirane osobe koje dugoročno želimo zadržati u našem timu. Motiviranost postižemo ugodnim okruženjem s mogućnostima edukacije i napretka te razvoja karijere jer razvojem svakog našeg pojedinca razvija se i cjelokupna tvrtka.

Trenutno zapošljavamo preko 100 zaposlenika, a zbog razvoja proizvodnje te prodaje na postojećim i novim tržištima, često se javlja potreba za novim djelatnicima, kako u Bosni i Hercegovini gdje se nalazi proizvodni pogon s prodajom i distribucijom, tako i u Hrvatskoj i Srbiji koje su podružnice s vlastitim organizacijskim strukturama.

Povremeno se javljaju potrebe i za sezonskim ili privremenim zaposlenicima za razne poslove, a naš cijeli tim rado prihvaća i studente na praksi koji imaju priliku steći iskustvo i znanje na raznim poslovnim razinama i procesima.

U slučaju kada nemamo otvorene natječaje za radne pozicije, svoj životopis nam možete uvijek poslati putem priložene kontakt forme, na kontakt e-mail: eurocompany99@tel.net.ba ili na naše adrese putem pošte. 

Otvorene pozicije

SKLADIŠTAR – 1 izvršitelj

Ljubuški

DJELATNIK NA ODRŽAVANJU – 1 izvršitelj

Ljubuški

Otvorena prijava za posao

Kako vam možemo pomoći?