EuroCompany99 logo

NOVO RUHO PREPUNO DOBRE ENERGIJE!

Raznoliko društvo EuroCompany hrskavih orašastih plodova, suhog voća, zdravih sjemenki i ukusnih mahunarki od sad potražite u NOVOM DIZAJNU.

Ujutro uz doručak, na poslu za međuobrok, kao glavni sastojak za zdravi ručak ili za grickanje uz omiljeni film – Perfect Day linija dobrodošla je u svako doba dana.

Iako se dizajnom razlikuje, kvaliteta proizvoda i dalje na visokom nivou na koji su potrošači navikli.

U Perfect Day asortimanu možete pronaći raznoliko društvo ukusnog suhog voća i orašastih plodova, koje osim bogatog okusa, nudi odličan izvor hranjivih sastojaka.

Mješavine suhog, kandiranog i orašastog voća idealne su za sve one koji biraju zdrave grickalice prepune energije i nutrijenata.

U Perfect Day asortimanu nalaze se i jestive sjemenke i žitarice koje su zdrave i u trendu. Također možete pronaći i mahunarke savršene za pripremu jela bogatih vlaknima i proteinima.

Perfect Day linija stvorena da uljepša jutra uz doručak, posao za međuobrok, kao glavni sastojak za zdravi ručak ili za grickanje uz omiljeni film ili utakmicu.

Kroz proizvodne linije EuroCompany želja nam je osvijestiti potrošače da češće konzumiranje orašastih plodova, suhog voća, sjemenki, mahunarki i žitarica osigurava organizmu potrebnu zdravu energiju i time pospješuje raspoloženje i cjelokupno zdravlje.

Namirnice bogate nutrijentima našem organizmu daju potrebnu energiju, regulacijske i zaštitne elemente koji u sinergiji s fizičkom aktivnosti omogućavaju ispravno funkcioniranje tijela, a i uma.

Jedan korak u poboljšanju zdravlja, a koji se odnosi upravo na fizičku aktivnost, istaknuli smo sloganom “Pokreni energiju uz najbolje od prirode!“, a znakom kvalitete želimo skrenuti pozornost na odabir unosa zdravih, prirodnih i kvalitetnih namirnica.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Posljednje novosti

SIAL Paris 2022 – Eurocompany99

EuroCompany99 sudjelovao na najvećem sajmu robnih marki u Amsterdamu

Sudjelovanje na najvećem svjetskom prehrambenom sajmu – Anuga 2021

LA GRANA – novi brend za novi doživljaj grickanja

EuroCompany99 – član Private Label Manufacturers Association

Uberi dobre vijesti na vrijeme!

Budi u tijeku sa svim novostima i posebnim ponudama.

    Kako vam možemo pomoći?