fbpx
EuroCompany99 logo

EuroCompany99 na PLMA sajmu Amsterdam 2024

plma_2024_sajam

Nakon niza uspješnih godina na PLMA sajmu, EuroCompany99 se s ponosom vratio i 2024 godine na PLMA – Private Label Manufacturers Association sajam koji se održao u Amsterdamu od 28. do 29. svibnja 2024. Ove godine, PLMA je privukla 2.961 izlagača iz 73 zemlje , što je dodatno potvrđeno rekordnom posjećenošću s više od 31.000 profesionalaca iz industrije iz 123 zemlje.

Na sajmu smo predstavili naš asortiman koji je dobio sjajne recenzije od posjetitelja i stručnjaka u industriji. Kvaliteta i raznolikost naših ponuda potvrđuju našu predanost pružanju vrhunskih privatnih robnih marki našim kupcima.

Osim predstavljanja proizvoda, iskoristili smo priliku da uspostavimo brojne nove kontakte iz cijelog svijeta, što otvara vrata za buduću suradnju i rast te nam omogućava da naše proizvode dostavimo novim kupcima širom svijeta.

Sudjelovanje na PLMA 2024. bio je još jedan korak u našoj misiji da ponudimo vrhunske privatne robne marke kupcima diljem svijeta, kao i priznanje nas kao jednog od lidera u našem području. Naša predanost kvaliteti, stabilnosti, stalnom unapređenju procesa i praćenju trendova omogućava nam da isporučujemo proizvode top kvalitete kupcima diljem regije .

Gledamo unaprijed s velikim uzbuđenjem i nadom, spremni na nove izazove i prilike koje će nam omogućiti da i dalje rastemo, inoviramo i ostavljamo trag na globalnom tržištu privatnih robnih marki. Sa svakim novim korakom potvrđujemo svoju poziciju i nastavljamo graditi budućnost ispunjenu uspjehom i zadovoljstvom naših kupaca.

Facebook
WhatsApp
Twitter
LinkedIn

Posljednje novosti

Dodjela nagrada: Završetak nagradne igre u BiH “EuroCompany 25 godina s vama”

Osnovna škola Ilići u posjeti našem proizvodnom pogonu u Ljubuškom

EuroCompany organizira u BiH veliku Nagradnu Igru

NOVO U ASORTIMANU : SUHA SMOKVA NATURAL 250 g

Novo u ponudi – Sjemenke Crnog kima

Uberi dobre vijesti na vrijeme!

Budi u tijeku sa svim novostima i posebnim ponudama.

    Kako vam možemo pomoći?