SIAL Pariz - najava

Eurocompany99 sa svojim izlagačkim prostorom i ove će se godine predstaviti na sajmu SIAL, koji se održava od 21. do 25.10.2018. u Parizu.

Sve svjetske novosti vezane za prehrambenu industriju, sve nove sirovine, novi proizvodi, nova pakiranja, nove tehnologije proizvodnje, sve inovacije vezane za hranu mogu se vidjeti i okusiti na SIAL-u. Više od 7.000 tvrtki iz 200 zemalja svijeta bit će izlagači na sajmu i predstaviti svoje nove proizvode i tehnologije posjetiteljima. Očekuje se preko 160.000 posjetitelja čija je profesija vezana za prehrambenu industriju.

Eurocompany99 predstavit će svoju novu liniju proizvoda Semplicemente frutta - bez dodanog šećera (više o proizvodima: link na SF), čija je namjena brzi i zdravi međuobrok u različitim dnevnim situacijama. Sudjelovat ćemo na predavanjima na kojima će se govoriti o svjetskim trendovima u prodaji i trendovima koje prate kupci i, nadamo se, dobiti inspiraciju da poboljšamo svoju ponudu proizvoda i naših usluga. Kao i uvijek, na svakome sajmu otvorimo i nove poslovne mogućnosti za nabavu i prodaju roba, tako se nadamo i na SIAL-u, a što će nam očvrsnuti reputaciju kod naših postojećih partnera.

Objava: 10. 06. 2018.

Ostale novosti