Profesionalci ne propuštaju ANUGU

Sajam Anuga Foodtech u Koelnu vodeći je globalni trgovački sajam i najvažniji međunarodni događaj iz područja poslovanjem hranom i pićima. Održava se svake druge godine (u neparnim godinama je Anuga, a u parnim njen pandan SIAL u Parizu) na površini od preko 120.000 m2 s oko 1500 izlagača i uobičajenih 50.000 posjetioca. Na sajmu Anuga predstavljaju se svi segmenti, od procesuiranja hrane, tehnologije punjenja i izbora materijala za pakiranje, preko prehrambenih dodataka i praćenja sigurnosti hrane do širokog spektra inovativnih rješenja proizvodnje hrane. 

Razvojem tvrtke i proizvoda Eurocompany99 porastao je do tvrtke koja se s ponosom mogla prezentirati na ovako velikom i važnom događaju. Svoje novo dizajnirane ambalaže, liniju proizvoda pakiranu u doypack, sve nove mješavine proizvoda suhog voća, sjemenki i orašastih plodova predstavili smo na sajmu Anuga koji se održavao u Koelnu u period 05.10. do 09.10.2018.

Uz to što smo otvorili neke nove kontakte vezane za dobavu novih sirovina direktno s proizvođačima, vidjeli smo brojne novitete u segmentu prehrambene industrije, sirovina za proizvodnju, kao i ambalaža. Uz navedeno, prisustvovali smo brojnim predavanjima koja su vezana za sigurnost i zdravstvenu ispravnost hrane i njezino čuvanje. U želji da svojim kupcima pružimo trendovske i kvalitetne proizvode, novitete ćemo primijeniti pri razvoju naših novih proizvoda.

Bez sumnje, niti jedan profesionalac ne propušta Anugu!

Objava: 24. 03. 2018.

Ostale novosti